עיפות קיצונית אחרי אורגזמה ושפיכה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

08/05/2023 | 15:08 | מאת: תפוח אדמה

שלום בעלי ואני נשואים מס שנים עם ילדים. מקיימים יחסים בהנאה רבה. לבסוף נראה שיש לו אורגזמה חזקה מלווה בהתכווציות רבות ושפעכה רבה. מה שכן הוא ממש מתמוטט אחרי האורגזמה, אם הוא עלי הוא מסוגל לברדם עלי מיד ואם אני עלין בכלל נרדם ככה בלי תזוזה. אני יכוחה להכנס ולצאת ממנו והוא נראה על סף עלפון. גם נוגעת לו בפען והוא מיד בקישוי ואפילו לפעמים יש פליטת זרע נוספת והוא עדין נראה תשוש וחסר כח נאוד. תמיד היה נראה לי בסדר אבל לפעמחם הוא נראה ממש מעולף. האם משהו לא תקין? צריך בדיקת רופא?

08/05/2023 | 15:35 | מאת: תפוח אדמה

מציינת שאנחנו מקיימים יחסים מינ 4 פעמים בשבוע, לפעמים אפילו כל יןם. ותמיד הןא גומר עם אורגזנה ושפיכה. ובבוקר הוא קם בסדר מנרוצה מהנקודה שגמר ואומר שהרגיש ממוטט לגמרי. אחנו בנו 30 פלוס, בריאים ובמשקל תקין. התחלתי לחשוש אם זה מזיק לבסוף לבריאות כזו תשישות במיוחד לאור התכיפות הרבה ביחסים כאלו.

08/05/2023 | 17:31 | מאת: תפוח אדמה

שכחתי לציין שאנחנו דתיים ולכן הוא לא מאונן אבל נראה שיש לו עוררות מינית גבוה. ההזרקות חזקות וגורמות לי לאורגזמה ביחד. השאלה היחידה היא לגבי הבריאות שלו. האם זה מזיק והאם יש להוריד בתכיפות היחסים?

לגבי שאלתך בסיפא - זה לא מזיק לבריאות ואין להפחית בשל כך את תדירות היחסים.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים