שפיכה מאוחרת / חוסר שפיכה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

07/05/2023 | 23:07 | מאת: יעל

שלום. אנחנו דתיים, נשואים 3 שנים. מהיום הראשון ועד היום בעלי לא מצליח לשפוך את הזרע בפנים. יש שתי אפשרויות: ברגע שהוא מגיע להכניס הזקפה שלו יורדת לגמרי, הוא משקיע הרבה מאמץ אבל ללא תוצאה. גם אם לפני זה הייתה לו זקפה טובה ברגע שהוא בא להכניס הוא מנסה להוציא זרע אבל הזקפה רק יורדת האפשרות השנייה היא שהוא מאונן בצד וכשהוא מגיע לשיא הוא מגיע במהירות לשפוך את הזרע אצלי. זה אפשרות שהוא רואה בה פיתרון בלית ברירה אבל מצידי אין לי בזה שום הנאה ולא חיבור אליו. גם מבחינת השגת הריון - זה לא כל כך משיג את התוצאה, שכן רוב השפיכה היא בחוץ. מאוד קשה לי עם המצב כי אני רוצה מאוד ילדים ולא רואה את זה קורה, וכי חסר לי יחסי מין התקשורת בינינו לא הכי טובה אנחנו מאוד שונים באישיות קראתי שבעיה כזו יכולה לנבוע מחרדה ולחץ אך לא נראה לי שזה המקרה. אני לא לוחצת עליו כלל ולא מעירה לו על זה כמעט, משום שלא מאמינה שזה ישפר שאלתי אותו אם זה בגלל שהוא לא נמשך אליי, לדבריו הוא נמשך אליי מאוד להוציא זרע ע''י אוננות אין לו בעיה הוא אומר שאין לו מושג למה הוא לא מצליח מה יכולה להיות הסיבה? האם אפשר לפתור כזה דבר? תודה רבה מראש

את מתארת מצב מורכב, גם שפיכה מעוכבת וגם תקשורת זוגית לא שוטפת. בשני המצבים ניתן וצריך לערב טיפול מיני זוגי. ניתן לשפר שפיכה מעוכבת תוך כדי עבודה על תקשורת זוגית בדגש על מינית.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים