תחושת עור בפין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

30/04/2023 | 01:11 | מאת: אבישי

בן 29, סובל ממצב שאיבר המין מרגיש נבול. אין שום גירוי שאני מצליח להרגיש באיבר או באשכים, הרגשה שהעור כמו סוג של עורלה או משהו כזה והאיבר תמיד כנוס. יכול להגיע זקפה במצב של אוננות אבל גם היא לא הכי חזקה. מפחד לתפקד מינית עם בחורות כדי למנוע את המבוכה. יכול ממש לגרד או לנסות לגרות את האיבר ולא להרגיש כלום חוץ מעור במרקם שלא היה . אשמח לעצה מה אפשר לעשות

אתה בחור צעיר ובריא מן הסתם. תפנה לבדיקה של רופא סקסולוג. לא ברור כמה זמן התופעה קיימת, מה היה קודם, מה מצבך הנפשי והרפואי, אם אתה נוטל תרופות כלשהן, ממה אתה מסוגל להנות ברמה מינית ועוד מלא שאלות, אשר ברור שלא כאן המקום לבדוק ו/או לאבחן.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים