שאלה לגבי אוננות טראומטית

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

28/04/2023 | 23:43 | מאת: בן אדם

שלום, שמעתי על המושג אוננות טראומטית שהוא למשל אוננות בחיכוך עם מזרן, זה מה שאני עושה כבר שנים ואני יודע שאם למשך כמה זמן מפסיקים ואז מאוננים בדרך הרגילה, ביד, זה יתקן את הנזק שנגרם מאוננות טראומטית. השאלה שלי היא האם זה נכון לא משנה כמה זמן עד הנקודה הזו אוננת כך, או שאם אתה מאונן בצורה של אוננות טראומטית יותר מדי זמן (נניח, סתם זורק, עשור) הנזק כבר גדול מדי ואי אפשר לתקנו בצורה הזו? תודה

זה נכון, לא משנה כמה שנים אתה מאונן בדרך מסוימת אפשר לשנות את ההרגל, וזה לא בהכרח אוננות טראומטית אלא הרגל שאפשר וחשוב לשנות כדי שתהיה גמישות גם עם בת זוג

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים