זקפת בוקר וזרימת שתן

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

26/04/2023 | 21:15 | מאת: משה

1. מזה כמה זמן אני שם לב שאני קם ללא זקפת בוקר או זקפת בוקר ממש חלשה - ממה זה יכול להיגרם? 2. השתן שלי ב99.9 אחוז מהפעמים חלש בצורה נוראית עד כדי כך שאני מעדיף להשתין בישיבה לפעמים כי לוקח לי המון זמן להתרוקן ובנוסף לזה הוא גם יוצא בזרם כפול או אפילו כמו מניפה וזה נורא! מה ניתן לעשות אציין שאני בן 34 בריא בכללי עם טיפה עודף משקל אבל זה משהו שקיים אצלי שנים

1. חוץ מהבוקר מה קורה עם הזקפה בשאר המצבים - סקס, אוננות וכד'? אז יש לכך משמעות רבה יותר. 2. פנה לאורולוג כדי לשלול מקור גופני ואם יש כזה - לקבל טיפול מתאים.

03/07/2023 | 15:00 | מאת: משה

רק בבוקר, שאר המקרים הכל תקין.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים