שלום

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/04/2023 | 16:09 | מאת: אנונימי

האם יש איזה שהיא שיטה להעלים חרמנות לא רצויה?לפעמים אני חרמן וזה מאוד מפריע לתפקוד שלי

שלום לך, למה אתה מתכוון שאתה חרמן- שיש לך הרבה מחשבות על דברים שקשורים לסקס? על זקפות ספונטניות? לגבי זקפות ספונטניות זה טבעי , תלבש מכנסיים רחבים ולא ישימו לב. לגבי מחשבות - אם זה מפריע לך לריכוז תפנה למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם ליעוץ. אם אתה מתבגר או בוגר צעיר תפנה לדלת פתוחה ללא תשלום 03-5101511-2 אנונימית

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים