זרמים באשכים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/04/2023 | 20:04 | מאת: תומאס

מזה כתקופה חווה חוסר תחושה חלקי בפין עם זרמים לעיתים באשכים… מרגיש שנחרב עולמי. מציין שתפקוד מיני היה תקין לגמרי, סובל גם מבלט דיסק שאובחן בבדיקת mri,ct אגן יצא תקין. וציסטה באפדידימיס. אשמח לכיוון מה אפשר לעשות בנידון והאם אכן נחרב עולמי בגיל 23. תודה פרופסור

אל תתן לעולמך לחרוב. צריך להבין את מידת הבעיה וסיבתה ובהתאם לכוון גם את הטיפול (שעדיין לא קיבלת בכלל) - כולל התייחסות למקור גופני, רגשי, זוגי ועוד. אתה בן 23, בתחילת חייך המיניים. מין זו מתנה נפלאה והבעיה שתיארת אינה סיבה מספקת בשביל להרוס מתנה זו. כדאי שתתייעץ במרכז לבריאות מינית שם יש גם רופאים וגם סקסולוגים.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים