השפעת תרים 100 לגבי אין אונות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/04/2023 | 08:27 | מאת: ישראל

אני אלמן בן 70 מזה כשנה .מנסה לחזורלשגרת קיום יחסי מין סדירים עם נשים וחווה בעיות זיקפה . מבקש לדעת האם תרים 100 הינה תרופה מתאימה לאנשים במצבי או שנדרשת תרופה חזקה יותר מהסוג המשווק בשוק התרופות כמו GAVRA ENERGY או תרופות דומות .אני עם BMI 35 לחץ דם מאוזו 120/80 עם דופלקס אחד ביום. אודה לתשובתך המהירה

תרים 100 זו בעצם גרסה ישראלית של ויאגרה והיא החזקה ביותר. גברא ודומותיה אינן תרופות, אלא תוספים שלא נבדקה יעילותם מעבר לאפקט פלסבו. כדאי שתיגש למרפאה לבריאות מינית לצורך התייעצות והתאמת טיפול מתאים. במצבך גם לחרדה והחשש ממפגש מיני עם מישהי חדשה יש משקל.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים