בדיקת זרימת הדם בפין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

12/04/2023 | 18:33 | מאת: שון

שלום, יש לי בעיות זקפה, וקראתי באנטרנט(לא במקום מוסמך) שאם הבעיות נפתרות בזמן נטילת סיאליס יומי אז זה אומר שאין בעיה בזרימת הדם בפין ואין צורך לעשות דופלר של הפין, זה נכון? מצד שני הסיאליס עוזר להזרים דם לפין אז אם בלי הסיאליס יש בעיה אולי זה בגלל שבלי הסיאליס יש בעיה בזרימת הדם, לא?

דופלר של הפין זו בדיקה אבחונית. סיאליס יומי זה טיפול. אם יש בעיה של זרימת דם (אותה ניתן לאבחן גם ע"י דופלר) ניתן לקבל טיפול תרופתי על מנת להגביר את הזרימה. צריך גם אנמנזה רפואית ומינית ולעיתים גם בדיקה, לפני שרצים אל דופלר.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים