גודל איבר האם איפוק בריא?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

09/04/2023 | 13:33 | מאת: עידן

היי ד"ר רציתי לשאול אם חוסר אוננות והמנעות מהוצאת זרע (.טעמי דת) משפיע על בריאות האיבר? מזיק או לא מזיק וכו... לפעמים יוצא לי זרע בלילה לבד... אבל רוצה לדעת אם האיפוק היום יומי לא הורס משהו... בנוסף האם שאדם לא מאונן הרבה האם האיבר גדל יותר? או הביצים גדולות יותר? לפעמים אני מרגיש שאחרי חודש בלי אוננות יותר בולט דרך המכנסיים... תודה

המנעות אינה ממש בריאה ועובדה שהגוף שלך מגיב על ידי זה שהזרע שלא יצא באופן מענג - יוצא בלילה. עם זאת, איפוק יומיומי אינו הרס דבר, כי הגוף מפצה ע"י קרי לילה, על מנת לפנות מקום. אין קשר בין גודל איבר המין או הביצים לבין אוננות.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים