לא מרגיש אורגזמה בזמן שפיכה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

08/04/2023 | 18:17 | מאת: עידו

שכבתי עם מישהי לפני כחצי שנה שהיא ביצעה לי מין אוראלי והיא גם שיחקה הרבה עם האשכים מה שגרם לי לכאב לכמה שניות. מאז אותו מקרה כאשר אני מגיע למצב של שפיכה אני לא מרגיש אורגזמה כמו שהייתי מרגיש בעבר כאשר היו לי שפיכות. בן 30 בריא בדרך כלל הייתי אצל אורולוג ששלח אותי לעשות דופלר שיצא תקין. מה יכולה להיות הבעיה ואיך ניתן לטפל בזה?

חסר המון חומר רקע, אבל מה שאתה מתאר שייך יותר לתחום הרגשי ופחות לתחום הפיזי בייחוד לאור מה שאתה מתאר. מין אוראלי וכאב קל לא יכולים לגרום לאובדן האורגזמה. גש להתייעצות עם רופא מומחה בבריאות מינית, על מנת לבדוק הסיבות וכיצד להתקדם. בינתיים נסה באוננות להתמקד בהנאה שבדרך.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים