מציאת איזור איבר המין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

03/04/2023 | 23:51 | מאת: רניק

היי אני בן 32, בזןגיות בפעם הרביעית. אני שם לב שבכל בת זוג, כשאני בא לחדור, אני מתקשה למצוא את החור המדוייק ותמיד בת הזוג כיוונה אותי. גם כעת, עם בת הזוג הנוכחית, קיימנו סקס כבר 4 פעמים וכל פעם היא מכוונת אותי לחור. האם זה תקין? האם יש עוד גברים עם בעיה כזאת? ואיך פותרים

לא הייתי מגדיר זאת כתקין או לא. אתה צריך להעמיק את הידע באנטומיה נשית - יש מידע רב באינטרנט. תכיר את איבר המין הנשי. בזוגיות זו תנסה לבדוק את האיבר של זוגתך עם העיניים והידיים לפני שאתה בודק עם הפין. זה גם יקל.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים