בעיות זיקפה ושפיכה מוקדמת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

31/03/2023 | 00:35 | מאת: אלון

היי, לפני שבועיים פחות או יותר קיבלתי מיו אוראלי מבחורה שחזרתי איתה ממסיבה לא דיברנו יותר מידי אפילו לא החלפנו פלאפונים נכנסתי לחרדה שאולי נדבקתי באיידס בגלל זה ואני בלחץ עד שתקופת בחלון תיגמר כדי שאוכל לבצע בדיקה מאז לא היה לי חשק מיני ולאחר שבוע ניסיתי לאונן לא עמד לי בכלל וגמרתי ממש ממש מהר זה נמשך ככה מאז אני מנסה לאונן והוא פשוט לא עומד או גג חצי עומד ואני גומר ממש תוך שניות נ.ב הסיכוי להדבק מאיידס עי מין אוראלי סביר? ומה בנוגע לבעיית הסיקפה והשפיכה המוקדמת? אני אובד עצות אשמח לעזרה תודה מראש.

הסיכוי להדבקות ממין אוראלי קיים, אך נמוך מאוד. חלף זמן מאד - עשה את הבדיקה, תראה שזה שלילי ותראה כיצד הידיעה והרגיעה משפיעים על הזקפה והשפיכה, אשר מן הסתם אינן ממקור גופני.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים