גמירה ללא הרגשה - יתכן?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

29/03/2023 | 23:35 | מאת: אלירן

היי הכרתי מישהי באפליקציה וקבענו לעשות סקד. האווירה היתה לא משהו. בכל מקרה, היא עשתה לי מסאז ואז התיישבה מעליי כדי לחדורר. וסיכמנו שאגמור בחוץ. בלי קונדום. באמצע הסקס היא טענה שגמרתי, ואני לא הרגשתי שום אורגזמה!! הסתכלתי עליי ועל הסדין והוא היה מלא כתמים של נוזל לבן דמוי זרע. אבל: 1.אני בן 40, פלטתי מלא זרע בחיים, ולרוב זה 2-3 טיפות ולא כמות שכזאת. ועוד עשיתי ביד יום לפני. כאן החה קוטר של כצה ס"מ ועובי גם. זה היה ממש נראה כמו קרם לשיער שמרחו בכוונה 2.התקרבתי לנוזל הלבן ולא היה שום ריח של זרע 3.העיקר: לא הרגשתי שום אורגזמה!! חשבתי היא צוחקת איתי שאמרה שגמרתי הבחורה טוענת שהרגישה בפירוש שגמרתי בפנים...היא לוקחת גלולות ולא כועסת. אבל לי מרגיש כאילו עבדה עליי...כאילו מרחה קרם ואמרה שגמרתי. בקיצור: השאלה שלי היא אם תיתכן אורגזמה ופליטה בלי להרגיש?! והאם יתכן זרע בלי ריח ובכמות של קוטר ועובי כמה ס"מ כשאוננתי יום לפני?

נדיר מאוד שתתרחש אורגזמה ופליטה בלי להרגיש, בייחוד אצל אדם בריא. סיפור תמוה.

ובכל מקרה בסטוץ כדאי שתשתמש בקונדום. הוא חשוב כהגנה בפני מחלות מין.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים