תופעה די מוזרה באשך השמאלי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

29/03/2023 | 11:37 | מאת: יותם

היי,אני בן 26, תקופה ארוכה שאני מבחין במעין תחושת זרם חשמלי קטן/דקירה קטנה באשך השמאלי כאשר אני מאונן בשעות היום..בוקר/צהריים. הדקירות האלה מגיעות כמה שעות לאחר השפיכה שזה מה שמוזר זה מגיע בהפתעה ובהפרשי זמנים משתנים ולפעמים גדולים ..יכול להיות זרם ולאחר כמה שעות עוד אחד. אם מאונן לפני השינה אין את זה ולא מתעורר מהמיחוש. קורה שלעתים רחוקות יש איזשהו דקירה גם באשך הימני אבל עיקר התופעה בשמאלי. אין רקע אורולוגי,נפיחות או כאב שתופס את האיזור. האם זה יכול להיות ממקור של עצבוב,או בכלל מהעור עצמו של שק האשכים והאם זו תופעה שיכולה לחלוף עם השנים? תודה.

האשכים מלאים בצנרת דקה מאוד, עשירה , מפותלת וסבוכה שמהווה בית חרושת לייצור זרע. ומה שאתה מתאר טבעי ונורמלי, בייחוד אם גורמים להתרחשות כלשהי במערכת (כגון, הוצאת זרע ממנה). אם זה כאב שאינו חולף, ממושך, מלווה באודם ו/או חום מקומי - גש לבדיקה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים