פליטת זרע ללא מיניות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

28/03/2023 | 21:40 | מאת: צחי

היי אני אדם קצת חרדתי. לעיתים כשאני בסיטואציית לחץ, ובמיוחד לפני מפגש מיני עם בחורה, אני חש שיוצא לי טיפות מאיבר המין, ולא בטוח אם זה שתן או זרע. יתכן גם שאני מדמיין וזה סתם פסיכולוגי. זה בלי זיקפה. השאלה שלי עד כמה סביר שמה שיוצא זה זרע? בלי שום אלמנט של אוננות ? ואם זה טיפות זרע, עד כמה זה אמור למנוע ממני מלהגיע לאורגזמה בסקס שקורה בסמוך?

קוראים לזה פרה-קאם - נוזל טרום שפיכה, או טיפות אהבה. זו תופעה טבעית שמתרחשת בעת גירוי מיני. טיפות סיכה שמכינות את השופכה ליציאת הזרע. טבעי, בריא ופוחת מאוד עם הגיל.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים