אין לי זקפת בוקר וזקפות ספונטניות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

27/03/2023 | 07:57 | מאת: יואב

אין לי זקפות בוקר וזקפות ספונטניות בכלל. אני בן 27, בריא, אבל אין לי זקפות בוקר וזקפות ספונטניות א פעם... בסקס אני מצליח להגיע לזקפה מלאה אבל זה לא בא לי הכי בקלות... באוננות יותר סבבה נגיד... בכל מקרה תמיד חייב לבוא מגע. מה זה אומר? האם יש לי בעיה בריאותית? האם זה אומר שכמעט בהכרח בגיל יותר מאוחר כמו 40 או 50 אחווה בעיות זקפה חמורות? אשמח מאד לתשובה יואב

אם באוננות יותר סבבה, אז זה הפוטנציאל. זה אומר שאתה זקוק לגירוי יותר חזק על מנת להתגרות, גירוי אשר כולל מגע. לא אצל כל אחד מנגנון הזקפה פועל באותה יעילות. זרימת הדם אל הפין ובעיקר לשמור בפין את הדם שנכנס. זה לא אומר שבהכרח בגיל יותר מבוגר תהיינה בעיות זקפה חמורות.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים