פין עומד ונופל,בעת קיום יחסי מין.

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

25/03/2023 | 12:59 | מאת: מרים

אני בקשר עם מישהו כבר 4 חודשים,לאחר חודש וקצת התחלנו לקיים יחסי מין,אני אישה מינית וזה מתבטא שאני מענגת את עצמי מולו,ומבקשת גם ממנו,יש בינינו כימיה ומשיכה מטורפת,לא משעמם כלל,אך הבעיה היא שבזמן קיום היחסים,עומד לכמה שניות,ונופללל!!! אני מעודדת אותו,מפרגנת,ועושה לו מין אורלי,או דברים אחרים,(יש לציין שהוא גרוש טרי כשמונה חודשים,גבר ביישן וחסר ניסיון לעומתי)שאלתי היא האם זה חרדת ביצוע? האם הוא אימפוטנט?

אין דבר כשה אימפוטנט. בכל בעיה בזקפה אפשר לטפל. יכול מאוד להיות שזו חרדת ביצוע, יכול להיות שזה קשור לגרושים או ללחץ שהוא מרגיש איתך גם אם את לא מלחיצה אותו. תפנו יחד למרפאה מוסמכת לטיפול מיני,דרך אתר איט״ם, אנחנו מטפלים בבעיות כאלה בהצלחה כל הזמן

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים