בעיות זקפה ושתן ביחד

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

23/03/2023 | 15:04 | מאת: יואל

אני בחור צעיר בן 22 , לפני שנה התחיל בעיות קלות בשתן של חוסר התרוקנות עד הסוף, כמו כן בדיקה של שארית שתן הראתה שבאמת נשאר לי שארית גדולה יחסית, במקביל התחילו בעיות זקפה- האיבר גדל בעת גירוי מיני אבל נותר רך מאד, והתופעה רק מתגברת ככל שהזמן עובר , הרופא הביא לי ויאגרה שגם איתה האיבר גדל אך לא מתקשה.

סליחה על העיכוב בתשובה. כדאי שתעבור בירור נוירו-אורולוגי (מרפאה אורולוגית) כדי לבדוק אם יש מקור גופני לתלונותיך. ולגבי בעיית הזקפה - גש להתייעצות עם רופא מומחה בבריאות מינית - כדי לבדוק אם יש מקור גופני וגם אם אין כזה - להציע פתרון מתאים. הכדור אינו פתרון קסם, ועובדה שאינו עובד אצלך.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים