חובת אלכוהול לפני סקס

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

22/03/2023 | 21:12 | מאת: אורן

היי הנני בן 35. היו לי קצת בנות זוג, כעת בעיקר מין מזדמן. הבעיה היא - שקשה לי מאד לעשות סקס בלי לשתות אלכוהול. כלומר על מנת להשתחרר, להפתח, לפעול בחופשיות, ואפילו להתעורר מינית ולחזק זיקפה - אני שותה בממוצע כ3-4 שוטים של וויסקי לפני סקס. לפחות 200 מ"ל. מחכה שתתחיל ההשפעה ואז נפתח ומשתחרר. השאלה שלי היא: 1.עד כמה זה נורמלי ונפוץ או מהווה בעיה ? 2.החסרון באלכוהול זה שהוא משמין, ולא בריא לכבד, ועוד. האם קיים תחליף תרופתי לאלכוהול שעושה במוח אפקט זהה? הייתי אומר תרופות ממשפחת הבנזודאיזפינים כמו וואליום, קלונקס - אבל הן יותר תרופות הרגעה ושינה וכנראה שלא מתפקדות כמו אלכוהול בפן החברתי והמצב רוח ועוררות מינית. בתודה מראש

אני מציעה לך לפנות למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם. לא בריא פיזית ונפשית להזדקק לאלכוהול כדי להשתחרר מינית, בשיחות טיפול אפשר לעזור לך להגיע לשורש הבעיה ולטפל בזה בלי אלכוהול. אפשרות לשימוש בתרופה להרגעה תיבדק תוך כדי האבחון

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים