גמירה מהירה מאוד מתעצם

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

22/03/2023 | 17:46 | מאת: ירין

אני בן 24 בזוגיות 5 שנים בהתחלה לא סבלתי מגמירה מהירה בשנתיים אחרונות ממש שמתי לב שאני גומר מהר בשנה האחרונה אני גומר אפילו אחרי כניסה אחת כלומר שניות בודדות. מה לעשות? האם ייתכן שצורת האינון שלי תרמה לכך? (מותח את הפין ולא תנועה רגילה של תפיסת הפין ותזוזה של היד) תודה

שפיכה מהירה שמתפתחת יכולה להיות קשורה לסגנון אוננות אם השתנה, לחרדה כלשהי אישית או זוגית. האם השתנה משהו בדינמיקה הזוגית שלכם? תפנו יחד למרפאה מוסמכת לטיפול מיני, ניתן לטפל בזה

מרפאה מוסמכת דרך אתר איט״ם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים