שפיכה מוקדמת כיצד להמנע

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

22/03/2023 | 14:38 | מאת: שוקי

אנחנו נשואים 5 שנים ויש לציין שחיי המין שלנו טובים מאוד. בחודשים האחרונים אשתי התלהבה מהתנוחה שהיא עלי כך שהיא שולטת בקצב והיא מגיע לאורגזמה תוך דקות ספורות. מאז היא לא מוותרת ורוצה רק את התנוחה הזו. הבעיה שאני כמעט ולא נהנה מכיון שברגע שאשתי גומרת אני גם גומר בגללה מכיון שאין לי שליטה על הקצב. ברגע שאשתי גומרת אין לה יותר חשק ואני גם צריך זמן מסוים להתאושש. במצב הזה אני אמנם גומר אבל לא נהנה. שאלתי כיצד אוכל לשלוט על השפיכה שלי כדי שלפחות אוכל להנות אפילו שאשתי גומרת.

קרבה אינטימית ויחסי מין הם יחסים ותקשורת בין שניכם. יש הבדל בין אברי המין של הגבר והאשה וגם בתהליך שכל אחד עובר בכל פעם, למרות שמעגל הריגוש הפיזיולוגי אצל גבר ואשה דומים. מדובר פה לא רק בשליטה יותר טובה שלך על השפיכה , אלא בתקשורת התחשבות ובנית התנסויות משותפות תוך התחשבות בשניכם. תפנו למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם לטיפול מיני זוגי

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים