מספר נשים ממוצע שגבר התנסה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/03/2023 | 00:20 | מאת: רוני

היי ישנה שאלה שמעסיקה ומעניינת אותי. לא יודע עד כמה יש לה תשובה מחקרית ברורה. אבל אנסה...תשובה על פי אינטואיציה גם תועיל. גבר ממוצע - עם כמה נשים בממוצע הוא שכב במהלך חייו. לצורך העניין נגדיר גבר סטנדרטי, חילוני, ממוצ. חמוד, לא חתיך על ולא מכוער, כישורים חברתיים תקינים, בשנות ה40 לחייו. עם כמה נשים הוא שכב? כולל בנות זוג, סטוצים, ליווי וכיו"ב והשאלה במקום. כשם שיש מחקרים מקיפים שמודדים אורך איבר מין ממוצע, עובי פין ממוצע, איי קיו ממוצע, אורגזמה ממוצעת, גובה ממוצע, משקל ממוצע אפשר לדבר על מספר התנסויות מיניות ממוצע. ואם אין תשובה מחקרית אסתמך על האינטואיציה שלכם בתודה מראש

אין תשובה, כי זה תלוי זמן, תרבות, מקום ועוד גורמים משפיעים רבים. זה גם לא חשוב... ולא נראה שהיו כאן קופצים לשתף אותך, אך אלו שהיו משתפים היו מגזימים כלפי מעלה מן הסתם.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים