בעיות בזקפה במהלך היום

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/03/2023 | 19:05 | מאת: רונן

אני בן 26, בריא ומתאמן,לא נוטל תרופות, וגם עשיתי בדיקות דם טובות, מעל ל חצי שנה שיש לי בעיות זקפה, הזקפה לא 100 אחוז, לא מחזיקה הרבה, וגם צריך מגע בשביל הזקפה, לעומת זאת יש לי איזה 3-4 פעמים בשבוע זקפות בוקר ממש טובות, אז אומר שהבעיות הם 100 אחוז נפשיות? (לחץ, חרדות וכו') והשאר תקין?, או שזה שיש זקפות בוקר לא מוכיח ב 100 אחוז שכל השאר תקין? כי אני לא מרגיש איזה לחץ נפשי מיוחד ולא רגיל

כן. זה אומר שאין מקור גופני לבעיה שלך. חד משמעית. גש לייעוץ סקסולוגי.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים