עיכוב בשפיכה עקב תרופה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

12/03/2023 | 01:10 | מאת: אלירן

היי אני נוטל סוג של ציפרלקס נגד דיכאון וחרדה הבעיה היא שמאז שהעליתי מינון התרופה גורמת לי לעיכוב בשפיכה...אני עושה סקס מעל רבע שעה ולא מצליח לגמור. לרוב אני גומר רק כשבת זוגתי עושה לי ביד, בפנים לא הצלחתי לגמור בפעמיים שניסיתי מאז שעליתי במינון. השאלה עד כמה זה תקין בסקס לגמור רק ביד? והאם קיימת דרך לפתור את הבעיה? תרופות שעוזרות.לגמור, תנוחות, שיטות?

זה שכיח בתרופות מהסוג הזה. בסקס אל תנסה לגמור בחדירה, אלא בגירוי חזק יותר (כפי שאתם עושים) - זה תקין לגמרי. כל עוד אתם נהנים. אל תתמקדו בנסיון לגמור בחדירה, אלא בהנאה מהמפגש המיני על כל מרכיביו. יש אפשרות לא לקחת את התרופה ביום של הסקס, אך זה פוגע בספונטניות.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים