שני קליקים מאיבר המין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

08/03/2023 | 23:45 | מאת: גבר מודאג

שלום רב, אני בן 23 וביום חמישי שעבר קמתי בבוקר עם זקפה וכשהתמתחתי עם הגב למיטה בזמן שהשמיכה שלי הייתה מעל לאיבר המין שלי שמעתי שני קליקים מהפין ובתוך שנייה הזקפה ירדה במהירות, (אני רוצה להוסיף שהשמיכה שלי ממש עבה), לא הרגשתי שום כאב/נפיחות אחרי המקרה, אחרי מספר שעות הלכתי לאורולוג בבית החולים והוא בדק לי את הפין והוא החליט שהכול שם תקין אבל אני לא מצליח לגמור וגם אין לי שום חשק מיני מאז המקרה אני חושש שאני לא מרגיש בכלל שיש לי איבר מין, אשמח לחוות דעת מהרופאים פה, תודה.

אין מקור גופני לתלונותיך. אותם קליקים לא גרמו מאומה. גם נבדקת לאחר מכן. עברת חוויה מטרידה ומלחיצה, אשר הותירה חותם רגשי. השתדל לא לבדוק את עצמך ולהמקד בהנאה מינית בעת אוננות ו.או סקס.

10/03/2023 | 19:13 | מאת: גבר מודאג

מה זאת אומרת לא לבדוק את את עצמי ולא להתמקד בהנאה?

תתמקד בכייף, בחלקים הנעימים, בתחושה הטובה בדברים החיוביים.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים