מכשיר אלקטרודות שעובד על פולסים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

08/03/2023 | 15:10 | מאת: רוני

האם מכשיר שפועל על אלקטרודות יכול לשפר מצב . אני מרגיש לאחר כחצי שעה פולסים הוא יותר עירני

על איזה מכשיר מדובר? על איזו בעיה מדובר? ועל איזה שיפור ?

15/03/2023 | 16:12 | מאת: אלקטרודות

מדובר על מכשיר טנס עובד על סוללות ששולח פולסים בשיטת EMS מתחבר עם רצועה דקה מאוד אחת לבסיס ואחת מתחת לעטרה . גורם להתכווצויות בתוך הצינור ומביא לזיקפה קבועה כמעט מלאה . השיפור הוא כשהמכשיר לא מחובר האיבר הרבה יותר עירני מגיב במהירות לכל מגע . השאלה אם המכשיר יכול לשפר זיקפה לאורך זמן ללא גרימת נזק .למרות שיש רצון להפעיל לאורך זמן יש בזה גם תחושת הנאה מסויימת

לא מכיר מחקרים על מכשיר זה.

28/03/2023 | 14:23 | מאת: עמית

האם פולסים חשמליים עלולים לפגוע או לגרום נזק .לגרום לאיבר להיות פחות רגיש ללא פולסים ? למרות שהוא מגיב יפהאבל רק שבועיים של ניסיון עברו לפעמים הפולסים גורמים לזיקפה חזקה מאוד

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים