אנדוניה מינית, אובד עצות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

06/03/2023 | 22:22 | מאת: שרון

שלום, לפתע לפני שנתיים הפסקתי להרגיש גירוי באיבר , אורגזמה וליבידו באופן מוחלט יש זיקפה ושפיכה אך ללא התחושות הנלוות בירור נוירולוגי (MRI פלקסוס וכו' ) תקין האורולוג לא מעוניין לעזור (מפנה לנוירולוגיה) אני אובד עצות ומתוסכל ברמות בלתי הגיוניות מבקש את עזרתך אני בן 32 איזה עוד כיוון לבדוק??

לתופעה שאתה מתאר קוראים Orgasmic Anhedonia. זאת לאחר ששוללים סיבות גופניות - אורולוגיות ונוירולוגיות. רק כאשר נשלל מקור גופני - ניתן כותרת רגשית, ובהתאם לכך מכוון הטיפול. גש לאבחון פסיכו-סקסואלי ולפי תוצאותיו לקבלת טיפול מותאם.

11/03/2023 | 12:43 | מאת: שרון

אילו עוד בדיקות ניתן לעשות ? כי כבר שנתיים שלא מתייחסים אליי

איני מפנה לבדיקות מעל גבי הפורום מן הסתם...

21/03/2023 | 17:02 | מאת: שרון

אני מבין, אני מנסה להבין אול איזה בדיקות לבקש מהרופא או לאיזה רופא לפנות כדי לדייק את האבחון

אנדוקרינולוג לשלילת מקור הורמונלי. רפואת מין לגבי כל השאר.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים