תדירות יחסי מין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

23/06/2004 | 09:15 | מאת: גילה

שלום, אנו נשואים כמעט שנתיים . (בני 30+) תדירות יחסי מין שלנו הם בערך פעם,פעמיים בחודש...(לפי רצונו של בעלי) אני יודעת שקיימת בעיה אבל קשה לי למקד אותה . גם בקשריו הקודמים זו היתה התדירות. במספר הפעמיים המועט שאנו כן מקיימים קשה לו מאוד לגמור וגם לוקח לפעמיים קרוב לשעה... איני יודעת כיצד לסווג את הבעיה (כמובן שהוא מתכחש לכך וטוען שעצם השיחה על הנושא מלחיצה אותו) מה עושים? למי פונים? יש לציין שבעלי גם מעשן קרוב לקופסאת סיגריות ליום. לעזרתך אודה מאוד

23/06/2004 | 09:24 | מאת: ד"ר רן לין

אני חושב שכאן באמת המקום לפנות לשיחה - אבל ברור שבעלך צריך להסכים לשוחח על הנושא כי אם הוא לא ישתף פעולה - חבל על הזמן של שניכם. תתחילו עם עצמכם בעניין הזה תביאי אותו לרצות ללכת ביחד לשיחה הנ"ל

23/06/2004 | 10:47 | מאת: גילה

תודה על התשובה המהירה. האם אתה חושב שהבעיה היא פסיכולוגית?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים