בעיות זקפה, זקפת בוקר

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

28/02/2023 | 19:43 | מאת: יוסי

בן 27, אני סובל מבעיות זקפה מדי פעם עם החברה, כמעט אף פעם הזקפה לא תהיה מלאה עד הסוף, והיא אף יכולה ליפול. הנחתי שזה חרדת ביצוע כי אני חושב על זה הרבה, אבל שמתי לב שבחודשים האחרונים אין לי זקפות בוקר! בכלל. מצד שני בדקתי את עצמי באוננות ומול פורנו ואני מצליח להגיע לזקפה. אני מאד מוטרד מזה, מצד אחד חשבתי עד עכשיו שזה באמת בראש, אבל למה שלגבר הם 27 לא יהיו בכלל זקפות בוקר??

28/02/2023 | 19:46 | מאת: יוסי

בנוסף, רמות טסטוסטורון בטווח הנורמה ואף למעלה

צדקת לגמרי. זו חד משמעית חרדת ביצוע. אמנם אין זקפות בוקר, אך העובדה שעומד לך טוב באוננות מצביעה על כך שהגוף שלך יודע לייצר זקפות טובות לא ברור לי מדוע יש חרדה או מה היה עם חברות קודמות.אבל לא כאן המקום לברר או לטפל. גש לייעוץ סקסולוגימעל מנת לקבל כלים להתמודדות.

17/03/2023 | 11:52 | מאת: יוסי

תודה רבה על התשובה המרגיעה אבל אני לא מבין עדיין למה שלבן 27, בריא, לא תהיה זקפת בוקר ולא יהיה זקפות ספונטניות בכלל במהלך היום?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים