בעיות בזקפה כמה חודשים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

27/02/2023 | 00:43 | מאת: אביב

בן 28 עם בעיות זקפה בתקופה האחרונה, זקפה לא הכי חזקה ולא מחזיקה הרבה זמן, עשיתי בידקות דם, צילום דרכי השתן, בדיקת שתן, פלומטריה והכל בסדר, אני חושד שזה בעיה ברצפת האגן(כיווץ יתר) , שהאיבר בזקפה אני מרגיש שהפתח שממנו יוצא השתן נפתח ונסגר לבד כאילו מפמפם את עצמו וגם בזמן גמירה זה ככה, זה תקין ? או שזה בעיה בשרירי רצפת האגן? גם האיבר זז לבד שהוא בזקפה

הבירור שעשית מכוון לדרכי השתן. התופעה שאתה מתאר פחות מוכרת. על מנת לברר אם קיימת בעיה ברצפת האגן, מומלץ שתפנה לבדיקה של פיזיותרפיסט מומחה ברצפת אגן.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים