אין אונות בגיל צעיר

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

24/02/2023 | 16:12 | מאת: יונתן כהן

שלום שמי יונתן בן 24 בריא לא מעשן ובדיקות דם תקינות, לפני כשנה מכיוון שהתחלתי לצאת עם מישהי החלטתי להתנזר מפורנו יש לציין שלא שכבנו ולא אוננתי במשך כל התקופה (כ4 חודשים) לאחר שנפרדנו חזרתי לאונן ומעט מאוד בפורנו במשך כשלושה חודשים ושמתי לב שהזקפה שלי נהייתה ממש חלשה כבר לא קורית בבוקר אם בכלל לא מקבל זקפה ספונטנית והזקפה ממש רפה בלי פורנו ואפילו גם בפורנו היא לא מה שהייתה פעם, לאחר מכן הייתה לי בת זוג למשך תקופה נוספת של כמה חודשים שממש גם הכניסה אותי לחרדות של למה לא עומד לך וגם זה הוסיף לעסק הייתי מקבל איתה זקפות ספונטניות אבל ממש ממש לא כמו שהייתי בגיל 21-22 כיום אני לבד לא ממש מצליח לקבל זקפה תקינה, אני מניח שזה הפורנו שיבש לי החושים והקהה לי אותם, יש טיפול מתאים עבור הבעיה שאני מתאר פה כרגע אציין שגם החשק המיני כשהייתי עם בנות הזוג שלי היה ירוד וזה לא שמצאתי נחמה באוננות ופורנו כי במשך התקופה לא ראיתי ולא אוננתי אני מרגיש קצת חסר אונים ומפחד לפתח מערכת יחסים חדשה בעקבות המצב

עולה מקור רגשי חזק מהסיפור שלך. עצם העובדה שהפחתת צריכת פורנו היא חיובית. אם הבעיה נמשכת ועמה גם המצוקה, כדאי שתפנה להתייעצות עם רופא בעל הסמכה בסקסולוגיה, כדי לבדוק דרכי פתרון אפשריות, גם כדי להפחית רמת המצוקה וגם כדי לאפשר בניית מערכת יחסים חדשה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים