מרגיש שהזקפה שלי לא כמו פעם בבוקר באוננות ובכל מצב

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/02/2023 | 09:11 | מאת: Ron543

היי לפני שנתיים יצאתי עם מישהי וחוויתי לראשונה בעיות בתפקוד המיני. מאז הזקפה שלי לא כמו פעם גם באוננות גם בבוקר וקיים חשש מקיום יחסי מין. הייתי בזמנו אצל סקסולוג אבל הבעיה לא נפתרה. כיום התחלתי לצאת עם מישהי ויש חשש ופחד מהקטע האינטימי. אני מרגיש את זה כי זה הדבר היחידי שאני חושב עליו הקטע האינטימי. עשיתי בדיקות דם השבוע והטסטסרון יצא 32.7 שזה יחסית גבוה מהנורמה.

אתה מתאר חרדת ביצוע קלאסית. הטיפול צריך להיות טיפול סקסולוגי מכוון להפחתת החרדה. לרמת הטסטוסטרון פחות רלוונטיות.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים