כדור לכאבי פנים שפוגע במיניות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

15/02/2023 | 16:01 | מאת: איציק

שלום. בן 52 סובל בשנה האחרונה מכאבי פנים לא מוסברים, כמובן שנעשו כל הבדיקות הנחוצות והנוירולוג רשם לי סימבלטה 60 מ"ג כל ערב הכדור עוזר לכאב אבל מרגיש ירידה בחשק המיני, וחוסר יכולת ליהנות כאילו נעלמה התחושה באבר המון. כמו כן לוקח המון זמן להגיע לשפיכה. האם זה הגיוני מה שאני מרגיש מהסימבלטה? האם לבקש להחליף כדור או שיש פתרון אחר? מתוסכל

מה שאתה מתאר מאוד מאפיין את תופעות הלוואי של סימבלתה. כדאי שתתייעץ עם הנוירולוג לגבי חלופות.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים