תרים/ויאגרה- כן או לא?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

08/02/2023 | 07:01 | מאת: ד.

בן 48 נשוי.בשנתיים האחרונות יש ירידה בזיקפה בזמן החדירה בעיקר. האורולוג רשם לי תרים 50. משתמש ורוב הפעמים זה עוזר.האם הבעיה שלי רפואית או רגשית? בדיקות דם תקינות, בריא.מניח שזה קשור בחרדה אבל כל כל הרבה זמן??

לא תיארת מה קורה באוננות או במצבים שאינם קשורים לחרדה. אם המקור הוא חרדת ביצוע, אזי חשוב לטפל בחרדה. ויאגרה יכול לסייע בנוסף, אך לא במקום.

21/02/2023 | 08:51 | מאת: ג.

באוננות הכל תקין וגם יש זיקפות בוקר

מה שמכוון לכך שאין גורם גופני. זו חרדת ביצוע והטיפול צריך להיות מכוון להפחתת החרדה ולא לשיפור הביצועים. גש לטיפול מיני.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים