נוזל טרום שפיכה שמפריע מאוד

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

05/02/2023 | 23:19 | מאת: דרין

שלום אני בן 23 וכל פעם שאני חושב מחשבה הכי קטנה על משהו מיני ישר איבר המין שלי מתחיל להפריש את אותו נוזל הטרום שפיכה ברמה שמפריעה ומרטיבה את התחתונים ואוכל גם להוסיף ולומר שכשאני נמצא באקט מסוים עם בת הזוג שלי (מספיק אפילו להחזיק לה את היד או חיבוק קטן כדי שהדבר יגרור איתו את אותו נוזל בקצב הרבה יותר גבוה) השאלה שלי זה מה אפשר לעשות כדי למנוע מהנוזל הזה לצאת ולהתנהל כרגיל בלעדיו ?

לא צריך למנוע זאת. זה מצביע על בריאות מינית טובה ואיתנה. עם הגיל הכמות הולכת ופוחתת. זה נוזל סיכוך, אשר מופרש לשופכה מבלוטות מין.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים