האם משאבה יכולה לשפר גם בטווח הררוך זקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

02/02/2023 | 01:13 | מאת: מסי

שלום, בן 40 נשוי,דתי בגדול אני גם סובל מקשיים בתפקוד המיני, נושא שמכביד ומתסכל. שימוש בכדורים עובד בטוח, אך אני שונא את הנרגשה ואת התלות. לאחרונה נחדפתי לנושא של משאבת ואקום , אשר מבטיחות גדולות.. שאלתי היט האם יש להן יכולת מוכחת ת אפילו בההתברות בינטנית, להביא לשיפור וריפוי הקשיים בהגעה לקישוי ולגפר את האכות שלה, או שמצליחה תכלס רק בהבאה לקישוי הבמני לצורך הארט עצמו. האם הואקום החזק על ידי השאיבה החזקה מסוגל להולילד תאים חדשים שם או להרחיב את הכלים כך שבהמשך זה ישתפר. האם אימון הקישוי דרך זה אובדרך אחרת יכולני להשתחרר מהתלןת בכדורים מעבר לפאן הפסיכולוגי הנני בחור דתי, והאימון לרעשוי מורכב מאוד מבחינה הלכתית וכל שכן בביטול תורה ומצוות שיגרור אך אםידסיכוי אפילו נמוך שזה אכן יביא לגיפור בטווח הארוך , אני מאמין שארבל אישור הלכתי לרנות ולמתטמן בזה.. אך אני נוכרח לחוותצ דעת בנידון תודה רבה!

כמו שחשבת המשאבה מצליחה תכלס רק בהבאה לקישוי לצורך האקט עצמו. הואקום לא מייצר תאים חדשים או מרפא, אלא רק מזרים דם אל הפין לצורך ביצוע האקט. אימון הקישוי אינו דרך לטפל בפן פיזיולוגי או פסיכולוגי, מעבר לכך שקיימת המורכבות ההלכתית. את הפן הפסיכולוגי כדאי לשפר באמצעות כלים סקסלוגיים - מוזמן לפגישת התייעצות בהקשר זה.

02/02/2023 | 21:25 | מאת: תודה

תודה רבה רבה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים