פרוסטטה מוגדלת + שפיכה מוקדמת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

22/06/2004 | 12:39 | מאת: הראל

אני בן 48, ומנהל חיי מין טובים ומספקים כ-30 שנה (8 שנים אחרונות עם אותה בת זוג). ב-3 השנים האחרונות הבחנתי ועקבתי בקופ"ח בהגדלה שפירה של הפרוסטטה (לפני 3 שנים באולטרה-סאונד נמדד 35 גרם, לפני שנה 38 סמ"ק). לפתע ב-3 החדשים האחרונים סבלתי משפיכה מוקדמת בערך במחצית המגעים המיניים (בשאר היה טוב מאד). זה מתסכל כי מרגיש שלא קשור לחוסר נסיון, או לחץ נפשי. קראתי בספר "סקס עכשו" ע"מ 249 שפרוסטטה מוגדלת יכולה להיות סיבה לשפיכה מוקדמת עכב גירוי יתר מוקדם. מה דעתכם על סבירות הקשר ? מה ההמלצה ? תודה רבה

23/06/2004 | 09:26 | מאת: ד"ר רן לין

ראשית אין הבדל רציני בין שני גודלי הערמונית שנית - הערמונית היא פחות או יותר מתאימה לגילך שלישית - יש אכן קשר בין הגדלת הערמונית ושינויים בשפכה

27/06/2004 | 10:05 | מאת: הראל

מה בבקשה ההמלצה ? תודה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים