חוסר הגעה לפורקן מיני

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

31/01/2023 | 19:48 | מאת: אנונימי

שלום פרופסור,הנני בן 25, אני בזמן האחרון פשוט לא מצליח להגיע לשיא פורקן בזמן אוננות. יצא לי לקרוא על שפיכה מאוחרת אבל אינני מבין אם זה זה, אני כן מגיע לאורגזמה חלשה, אפילו די מהר, וכן יוצא מעט זרע אבל אינני מרגיש מסופק ולפעמים אפילו ממשיך אך לא מצליח להגיע לפורקן מלא.. בגדול אני מרגיש באלף אחוז שהאורגזמה שלי "מזוייפת" למרות שיוצא זרע. תודה על המשוב.

כמו שהבנת קוראים לתופעה שפיכה מעוכבת, מדובר במצב בו יש קושי להגיע לאורגזמה ו/או קושי באורגזמה. בדרך כלל מדובר בהפרעה רגשית ופחות בגורם רפואי. כדאי שתיגש לטיפול מיני מוסמך.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים