זמן אופטימלי לאוננות לפני סקס

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

30/01/2023 | 00:53 | מאת: רפי

שלום רב, בהמשך לשאלתי הקודמת על מה הזמן האופטימלי לאוננות לפני סקס. פרופ חרותי תמה על עצם השאלה, וכי מדוע בכלל לאונן לפני סקס, והמשיל זאת לשאלה של כמה זמן לאכול לפני הליכה למסעדה. אחדד את השאלה: נסכים שיש קשר בין מועד האוננות האחרון לבין הסקס. אוננות זמן מאד קצר לפני הסקס היא לא טובה - כי לא נוכל לגמור שוב בסקס מצד שני - אוננות זמן רב לפני סקס תביא לשפיכה מהירה לכן שאלתי מה הזמן האופטימלי עבור רוב האנשים ? אם נניח אני יודע שיש לי סקס יום רביעי, מתי הכי מומלץ לאונן

אם יש לך שפיכה מהירה תפנה עם בת הזוג שלך ( אם יש ) למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם, בטיפול תלמד להחליט ברוב הפעמים על עיתוי הגמירה בלי קשר למתי גמרת לפני כן

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים