האם גברים רעים מושכים יותר מבחינה מינית?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

29/01/2023 | 21:41 | מאת: אלירן

שלום רב, ידועה הטענה שנשמעת מפי בחורות רבות, ואף שמעתי וראיתי עובדתית בעצמי שבחורות נמשכות מינית לגברים מניאקים ואנשים רעים. ניתן להוכיח זאת על ידי מלא וידויים של בחורות איכותיות, וכן על ידי מקרי בגידה רבים, בהם הבעל הטוב נבגד מינית עת ידי המאהב המניאק. השאלה שלי היא: 1.האם יש לתופעה הזאת ביסוס מדעי? האם ניתן מדעית לקבוע בצורה תקפה שגבר רע מושך יותר נשים *מבחינה מינית*? 2.האם לדעתכם האישית, גם בלי סעיף 1, הקביעה והעובדה שהצגתי, שהיא עובדה - נכונה לגבי כל או רוב הבחורות? כלומר האם רוב הבחורות ימשכו מינית יותר לגבר רע? ושימו לב שאני שואל על משיכה פיזית, לא על שיקולים אחרים של בחירת בעל או בן זוג! ברור שמלא נשים יעידפו בעל טוב ומפרנס ואבא טוב לילדים - השאלה היא עם מי הן יעדיפו לשכב! לא להתחתן. כאן שואל דעה אישית, גם בלי תקפות מדעית.

התשובה שלי כאשת מקצוע- יש נשים שימשכו לגברים מניאקים מסיבות רגשיות שלהן וחלקן ילכו לטיפול פסיכולוגי כדי להתמודד עם החלקים שבקונפליקט אצלן. יש גם אספקט סוציולוגי של התהליכים הפמיניסטים שאנחנו עוברים ויש לחלק מהנשים בלבול בנושא

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים