זיקפה חלשה בזמן חדירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

29/01/2023 | 07:13 | מאת: ג.

שלום, בן 48,נשוי 17 שנה במערכת ייחסים מצויינת.לפני כשנתיים התחילו בעיות תכופות של ירידת הזיקפה בזמן החדירה. באוננות הזיקפה תקינה, בדיקות דם תקינות. אין מחלות רקע.לוקח תרים 50 כשנה ולרוב זה עובד.האם הבעיה שלי היא רק נפשית?

30/01/2023 | 00:54 | מאת: אלירן

אני לא איש מקצוע אבל האם ניסית ויאגרה?

30/01/2023 | 05:50 | מאת: ג.

תרים זה ויאגרה

לפני ויאגרה או סיאליס- לא לוקחים תרופות בלי אבחנה, ורק מרופא סקסולוג שיכול להחליט על סוג, מינון, הנחיות. ראשית יש לעבור אבחנה מבדלת בין בעיה בזקפה על רקע רגשי, רפואי או משולב. אולי מדובר בחרדת ביצוע? תפנה למרפאה מוסמכת לטיפול מיני לאבחון וטיפול לפי אתר איט״ם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים