שפיכה מוקדמת גומר בתוך 10-20 שניות....

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

22/06/2004 | 02:54 | מאת: אילן

אני בן 16 וחצי וכתוצאה ממין אוראלי אני גומר תוך פחות מ30 שניות... אני גומר בתוך פה הבחורה ומזייף גמירה כעבור 4 דקות..... ממה זה נובע? כיצד אפשר למנוע דבר זה ולגמור רגיל לאחר מס' דקות! והאם מסקס אני אגמור גם ככה?

23/06/2004 | 09:29 | מאת: ד"ר רן לין

האם באוננות לוקח לך יותר זמן? מה קורה לאחר הפעם הראושנה - מתי אתה מקבל זקפה לפעם השנייה או שיש לך זקפה גם בין שתי הפעמים? אם כן - מה זה בעצם משנה לבחורה? אגב - אתה לא יכול לזייף - הרי היא מרגישה את הזרע בגמירה - אז הרבה לזייף אתה לא יכול

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים