בעיית זקפה עקב אוננות במקביל חרדות ולא יודע אם נפשי או פיזי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

27/01/2023 | 12:45 | מאת: בעיית זקפה

שלום רפי,בן 25 רקע עליי אני חרדתי אני מבין לאחרונה כדי לברוח מזה התמכרתי למין עשיתי המון סקס בחיי בארבע שנים האחרונות בשנה האחרונה עושה הרבה שיחות מיניות כי זה יותר מרגש ויכולתי לגמור גם 8 פעמים ביום. חצי שנה לא הייתה לי זקפת בוקר מרוב שאוננתי לקחתי הפסקה שבוע וחצי מהכל והזקפה חזרה עכשיו אני שבועיים אחרונים עשיתי רק פעמיים סה״כ כדי להוריד את העומס כי מעט כואב ואני מרגיש שהזקפה לא אותו הדבר ולא באותו הגודל . הייתי אצל 2 סקסלוגית שתיהן אמרו לי שזה נפשי במקביל עשיתי שיחת טלפון עם סקסלוג פגיאטרי שאמר לי להפסיק מייד לגעת שלא ינשור האיבר..אני מרגיש שזה פיזי אבל לא בטוח מה לעשות אני לא יודע

לא הבנתי מה השאלה. אם זה גורם לך מצוקה ומטריד, ברור לך שהפתרון לא יגיע מתשובה בפורום. בכל מקרה מוזמן להגיע לפגישת ייעוץ - אני עם שני כובעים - של רופא (גוף) וסקסולוג (נפש).

16/02/2023 | 11:21 | מאת: אנונימי

אשמח להגיע לפגישת ייעוץ אצלך אך לא עונים באף מספר שיש בגוגל

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים