עצירה בתרם עת?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

22/06/2004 | 01:04 | מאת: רני

שלום רב! שאלה: האם יש בעיה בהפסקת אוננות (כלומר עצירת הפעולה לפני השפיכה) במהלכה? בלי קשר לעניין זה, האם התופעה של כאבי ביצים (כתוצאה מהצטברות זרע) נורמלית ואינה כרוכה בבעיה? בתודה מראש! רני.

22/06/2004 | 01:43 | מאת: ד"ר פ

היי רוני קודם כל אני לא כל כך מבין למה לעצור את הגמירה. אבל לפי דעתי זה לא דבר כל כך טוב לעצור את הגמירה כי זה גורם לכאב ולאי נעימות אחר כך באבר ובביצים מבחינת נזק או בעיות בגלל מהצטברות זרע. לפי דעתי הזרע יוצא בסוף בדרך אחרת. עם השתן או בכל דרך אחרת כי הוא לא יכול להיות בין לבין והוא חייב בסוף לצאת אז חוץ מהכאב אין בעיה. אבל.. מה שלפי דעתי כן יכול לגרום לנזק יותר רציני לטווח הארוך זה שיהיה לך בעיות שתרצה לגמור בזמן יחסי מין כי אתה מרגיל את הגוף שלך למשהו לא טוב בזה שאתה עוצר בשניה האחרונה ולא גומר. אני ממליץ לך או לא לאוננן או פשוט לגמור... ד"ר פ

23/06/2004 | 09:30 | מאת: ד"ר רן לין

יש קשר - וזה עלול בהמשך לגרום לדלקות בדרכי הזרע ובערמונית - סיבוך שיהיה קשה לצאת ממנו. לא מומלץ

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים