זריקות לפין רופאה לא גבר

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

22/01/2023 | 16:25 | מאת: אברהם

מחפש רופאה אורולוגית או מה שיהיה למרשם להזרקות לפין וכן הדרכה לא רוצה גבר

אז כדאי שתיכנס לרשימת האורולוגים/ות בקופת החולים שלך. אני מכיר כמה וכמה אורולוגיות נפלאות. כאן איני ממליץ על שם ספציפי מן הסתם.

23/01/2023 | 11:47 | מאת: אברהם

אבל לא כל רופא אורולוג מתעסק עם זריקות לפין כי צריך מינון והדרכה ואין הרבה אורולוגיות שמתעסקות עם זה פעם קיבלתי רשימה מהרופאה אורולוגית בפרטי לא מהקופה ונאבד לי לכן מבקש רשימה של כמה רופאות בלי המלצות כמובן תודה

איני יודע מי עובדת בקופה שלך. יש כמה אורולוגיות מצויינות בתחום רפואת המין.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים