כמעט ואין זקפה, במידה ויש חלשה ויורדת מהר

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

20/01/2023 | 12:15 | מאת: אלמוני

הי, אני בן 49 גרוש ויש לי בת זוג. כמעט ואין לי זקפה בכלל, אם יש אז היא חלשה ויורדת מהר. סובל גם משפיכה מהירה. כל הבדיקות הרפואיות תקינות. האם המכשיר הביתי vertica יכול לעזור לזקפה?

המכשיר המדובר אינו מיועד למישהו עם הבעיות שתיארת. כל הבדיקות תקינות ולא תיארת גורמי סיכון שמצביעים על סתימה בכלי הדם. לשפיכה מהירה צריך טיפול סקסולוגי. כדאי שתיגש למרכז לבריאות מינית, בו ניתן לעבור בירור רפואי ולקבל טיפול משולב לפי הצורך.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים