חוסר חשק מיני והיעדר זיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/01/2023 | 18:36 | מאת: ניר

שלום..מזה 11 שנה שאין לי זקפה..עשיתי את כל הבדיקות הנדרשות..צילום רנטגן בדיקת שתן בדיקת טסטוסטרון בדיקות דם הכול יצא תקין.. הייתי בקליניקה הוד אין אונות בראשון לציון ואמרו שיש לי זרימת דם חלקית התחלתי לעשות טיפול של דיקור סיני טיפול בגלי הלם ונתנו לי אבקת מאקה וכלום לא עזר לי..רק לאחרונה שמתי לב ששכחתי לציין שבנוסף שאין לי זקפה אין לי גם בכלל חשק מיני..לא מעניין אותי פורנו וליד בחורות אני ממש כמעט ולא מגורה..איך אני מחזיר את החשק המיני?אני מאוד מתוסכל..תודה.

אם עשית את כל הבדיקות, כולל רמת טסטוסטרון והכל תקין - זה מכוון למקור רגשי. מקור פסיכולוגי. ייתכן חרדת ביצוע. הירידה בחשק נובעת בשל התסכול מהתפקוד המיני הלקוי. דיקור סיני, אבקת מאקה וגלי הלם אינם הטיפול המתאים לבעיה ממקור רגשי, אלא טיפול סקסולוגי אשר מתייחס למקור הרגשי של הבעיה. גש למרכז לבריאות מינית. אל תחפש קיצורי דרך.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים