עודף עוררות מינית אצל גבר באמצע שנות ה30

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

14/01/2023 | 21:26 | מאת: טל

ואני מרגיש מבחינת כושר מיני אותו דבר כמו בגיל 14 ,לא התחתנתי אני רווק ,הבעיה שיש לי חשק וזיקפה רצופה שיכולה להמשך מהבוקר ועד הלילה , אני אומר עודף כי אני חושב שזה קיצוני החשק שלי משתלט לי על סדר היום.

תמקד את שאלתך.

22/01/2023 | 19:49 | מאת: טל

שלום , אני מרגיש מהרגע שאני מתעורר עד הרגע שאני ישן חשק מיני מטורף ,דחף מיני עצום , אני לא רוצה להיות גס ולהגיד את התחושה שאני מרגיש בשפת העם מן הסתם... אבל אני מרגיש בצורה מאוד קיצונית. אני מגיע למצבים שמלבד הפסקות שתיה ואוכל יש לי זיקפה ותיאבון מיני עצום.

בד"כ חרמנות רבה (בשפת העם) מצביעה על בריאות מינית איתנה וטובה, בתנאי שזה נשלט - כלומר, אתה יודע מה הגבולות. הדרך הרפואית היחידה להפחית זו היא ע"י סירוס כימי, אשר נועד למקרים בהם הגבולות נחצו (כגון, פדופילים, אנסים וכדומה).

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים