משיכה מינית - אובייקטיבי או סובייקטיבי?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

12/01/2023 | 01:13 | מאת: אלי

היי מאז ומתמיד סקרן אותי סוד המשיכה המינית, ומה גורם לגבר או אשה להיות מושכים את המין השני ועד כמה משיכה היא אובייקטיבית או סובייקטיבית (תמיד הכניסו לנו לראש שהכל עניין של טעם ובעיניי המתבונן, אבל אני לא ממהר להסיק זאת - כי כשם שיש יופי אובייקטיבי אולי יש גם משיכה אובייקטיבית. אמקד את השאלה שבאתי לשאול: האם קיים גבר שמושך מינית את רוב ככל הבחורות, בוא נגיד - 90% מהבחורות הסטרייטיות? האם קיימת בחורה שמושכת מינית את רוב הגברים הסטרייטים? 90% מהם

שאלה מאוד מעניינת, אך התשובה שאתן היא את דעתי האישית. אין כאלו גבר או אישה, למרות שהוליווד מנסה לשכנע אותנו שיש.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים